Què és el Mode d'exploració per a exhibició de LED?

El mode d'escaneig de pantalla LED confós moltes persones, què ha funciona? I què és això l'afecta per pantalla LED? Aquí donar detall informació:
Significa LED és conduït per IC,
mitjans LED és fora.
Cada unitat IC tenen 16 passadors i pot conduir 16 xip LED més. Manera estàtica empenta significa que tots els LEDs en el mòdul LED són impulsats per IC en qualsevol moment, com la següent imatge:

mode d'exploració de 1/12, significa LEDs 1/12 el mòdul són impulsats per IC a la vegada, i la propera vegada que hi ha altres 1/12 LEDs són impulsats.

mode d'exploració de 1/6, significa 1/6 LEDs el mòdul són impulsats per IC a la vegada, i la propera vegada que hi ha altres 1/6 LEDs són impulsats.

Nota: Perquè canviar el mode d'exploració escannejar línies molt ràpid i no es poden distingir els ulls humans, així en visualment, sentim els LEDs són llum en tot el temps, però de fet, el mode d'exploració tenen LEDs fora quan ho veiem.
Així, el mode de baixos Escannegi pot salvar empenta IC i estalviar costos. Però el que afecta a la pantalla de LED?
1) brillantor: L'alta escannegen amb més llum LEDs al mateix temps, perquè la brillantor són superiors a mode d'exploració més baixa, en teoria, per a la mateixa pantalla LED, escannejar estàtica és doble brillantor d'escannejar de 1/2 i 1/4 escannejar és doble brillantor de 1/8 escannejar. Però això no és la fórmula absoluta, perquè en algun moment hi no necessita tanta brillantor i serà baix per l'actual i finalment tallar la brillantor.
2) refrescar proporció: solen ser més baixos Escannegi amb menor refrescar proporció que l'exploració més. I això no és aplicable com la fórmula múltiples com brillantor, perquè la velocitat de refresc depenen principalment el disseny de PCB.
3) poder consumir: en teoria, l'exploració més alt, el major poder, això és aplicable fórmula múltiples, per exemple 1/5 escannejar és doble poder consumir de 1/10 escannejar. Més, restringir per l'actual, fàbriques pot reduir actuals i finalment reduir la força i la lluminositat.
Per tant, és molt important que triï una manera d'escannejar raonable perquè va mostrar, no més gran millor, també no conversar. Es necessita finalment basat en la brillantor, potència, velocitat d'actualització i cost, dissenyar una bona pantalla LED.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board