El que ha portat COB?

COB LED significa tros amb el LED, és una de les tecnologies de nu xip, que interconnecta xip nua al substrat de conductor o conductora no adhesiu i llavors filferro vinculació per aconseguir la connexió elèctrica. Paquet COB és adjuntar el nombre de fitxes directament al substrat, llavors empaquetat junts per gel de sílice, resina epoxi o altre material, la part groga és fòsfor.
Procés de produir:
El primer pas del paquet COB és cobrir punt de col. locació d'hòsties a la superfície del substrat per epoxi conductiu tèrmic (normalment resina epoxi mesclat amb partícules de plata). En segon lloc es posa el hòsties a la superfície del substrat directament, llavors destret hòsties al substrat fermament per tractament tèrmic. En tercer lloc és establir una connexió elèctrica entre hòsties i el substrat per cable vinculació mètode.

Avantatges de COB LED:
Font de llum de COB pot estalviar un 30% de costos en l'aplicació, principalment es troben en cost de paquet de LED, costos de producció de motors lleugers i els costos de distribució secundaris de llum, que és de gran importància per a aplicacions i promoció de l'enllumenat de semiconductors.
En l'actuació, a través del disseny racional i micro-lent emmotllament, COB llum mòdul pot evitar els defectes de punt i resplendor de llum que també existien altres defectes en mecanisme de font de llum discreta. També pot afegir vermell xips apropiadament, així que per millorar la CRI eficaçment amb la condició de sense reduir l'eficiència de llum i vida significativament.
En l'aplicació, mòdul COB fa producció de fabricant d'il·luminació més simple i convenient i redueix el cost eficaçment. En la producció, la maquinària i tecnologia existent pot donar suport alt rendiment i gran escala COB mòdul fabricació.
Amb el desenvolupament del mercat d'il luminació LED, demanda d'il·luminació està creixent ràpidament, segons diferents esbrinaments d'aplicacions de llum, podem produir un mòdul de font de llum de COB de sèrie per a la producció en massa.
COB LED desavantatges:
Tecnologia d'envasament COB estrenyiment és com millorar la fiabilitat de la font de llum i la seva temperatura de funcionament. No obstant això, la majoria de les empreses actuals d'envasament COB mercat són petit i que utilitzen principalment substrat d'alumini com el material. Alumini COB fiabilitat és baix a causa de la seva major resistència tèrmica, fàcil de produir la mort LED o atenuació alta llum. El substrat ceràmica és un material ideal COB, però el cost és relativament alta, especialment per a poder menys 2W, difícil acceptades pel client.
També, la demanda de font de llum de COB en el mercat és encara baixa, per ara. A més, COB LED existeixen estandardització qüestions, les normes, de fabricants de paquet i fàbriques d'il·luminació no són les mateixes, així les dues parts tenen difícil integració.
Aplicació:
Actualment, són les principals aplicacions de COB LED i Mineria làmpades, Espot llums, llums de carrer i així successivament.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board