Mostrar la millor imatge d'un sistema de pantalla LED

Una de les majors problemes persones cara quan es compra la seva primera exhibició de LED és posant imatges al que apareix en la pantalla. Fonamentalment, una exhibició de LED és significativament diferent d'una pantalla d'ordinador, i vostres visuals necessita ser formatat per fer el millor ús de la tecnologia. Simplement posant BMPs de disc dur en el signe, més sovint, suposarà una mala imatge sobre el LED propi.

No obstant això, si s'arriba a entendre la tecnologia d'exhibició de LED, llavors pot vens amb imatges grans, cridaners que a participar els seus clients.

Resolució

La primera cosa a tenir en compte sobre una pantalla LED és que ha de tenir una resolució molt més baixa que el seu monitor informàtic. "Resolució" significa simplement quants píxels (punts) són a la pantalla, i és una mesura de files i columnes. Un monitor informàtic modern ha de tenir una resolució de 768 x 1024 o superior, mentre que una resolució LED és anant a ser més com 80 x 208 o 48 x 96. Això és una gran diferència en el nivell de detall que està disponible.

Si intenta posar una imatge de gran mida en una d'aquestes pantalles LED, molta informació visual ha de ser perduts mentre que aconsegueix esprémer en el format més petit. Detalls fins i, especialment, text petit es distorsiona o fins i tot esdevenir completament enfosquida.

Evitar distorsió

L'altre error important algunes persones fan quan primer fent ús d'un dirigit fer senyals o Junta de missatge de LED és intentant utilitzar imatges, que són la forma incorrecta. Mentre que això no sempre és cert, tecnologia d'exhibició de LED tendeix a afavorir les resolucions que són molt més ampli del que són altes. Una exhibició de LED podria tenir una resolució com 96 x 288, que està tres vegades mentre és alta. Penseu en això com la diferència entre una pantalla de TV estàndard i la imatge de widescreen que veieu en sales de cinema.

Si utilitzeu una imatge que és la forma malament per a la pantalla, acabarà tenint espremut i distorsionada. Si la imatge és massa alt per a la pantalla, això es ser "aplastat" per exemple. Aquesta distorsió fa que la imatge es veuen malament i limita l'eficàcia de la senyalització de LED.

Encaixar la imatge a la pantalla

La solució a aquest problema és relativament simple: necessita donar forma a la imatge per endavant per encaixar amb la pantalla de LED. Pràcticament, qualsevol editor d'imatge en un ordinador, fins i tot el Microsoft Paint programa bàsic que ve de sèrie amb Windows, té l'habilitat per redimensionar una imatge per diferents resolucions. Abans de mostrar una imatge sobre una pantalla LED, redimensionar-ho manualment per endavant per veure com es veu. Si es torna confusa o distorsionada, haureu d'editar la imatge per fer que encaixi el format.

Això també és cert per al text, si està utilitzant una Junta de missatge de LED. Intenti enganxar a plana sans serif fonts com Arial. Més complexa és la font, el més probable és aconseguir distorsionats en una exhibició de LED.

Per emportar

Fer el millor ús del LED exhibició tecnologia requereix garantir que les seves imatges tenen un format que específicament. Editar les seves imatges perquè ells càpiguen a la pantalla i presentar-los abans de fer-los anar a viure. Aquesta és la clau per aconseguir el màxim profit del seu sistema d'exhibició de LED.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board