Nova sèrie multi-elegant P6 P8 P10 llançat indicada per múltiples funcions cobertes 59 exteriors, instal·lació de lloguer 59 fixa, Front 59 posterior manteniment

Sèrie multi-intel ligent és la línia de producte mirant més poderosos que Newsted llança en el mercat d'exhibició de LED a l'any 2015. Ara aquesta família sèrie elegant ha desenvolupat P6.67mm, P8mm, P10mm disponibles per a les aplicacions i seguirà creixent més.

Combina i integra gairebé tots els avantatges i les funcions dels models existents en lloguer sencera i fixa mercat de subministrament d'exhibició de LED que pot necessitar clients i preocupació. Els trets són dissenyats fortament per l'exterior però tampoc adequat per ús interior Mentrestant. Això fa que sigui intel·ligent i es pot utilitzar per configurar la pantalla LED en totes les condicions.

* Manteniment dues vies i posterior

-Suport tant manteniment FRONT i regular posterior manteniment manera tradicional al mateix temps garantir al client ràpid i eficaç reaccionar qualsevol ocasions i entorns de l'exhibició de LED que s'instal·la. Clients donnot cal preocupar-se per l'espai de manteniment problema així com poder home salvat.

* Multi-disseny elegant presenta indicada per tant interior i exterior LED exhibició aplicacions:

-Camp de píxels Multi: P6.67mm, P8mm, P10mm
-Qualificació de protecció IP65
-Alta brillantor: 5500 a 7000cd/m2 o per sobre

* Apte per a la instal·lació tant lloguer o fixa

-Habitatge Gabinet intel·ligent i compacte i manteniment 2 camí dissenyat característiques fan l'armari adequat per tant extraïble penjar o instal·lació de lloguer escenari fix i fixa cartell publicitari d'instal·lació

* 7kg de pes de llum portàtil d'alumini Gabinet 640 * de * 640 90 mm

-Disseny esvelt i lleuger ultra fer l'exhibició de LED fàcil i molt útil per penjar o establir

* Mòdul ràpidament extraïble fàcil de mantenir o desmantellar:
-només 2 cargols en cada mòdul fa molt ràpid i ultra fàcil treure el mòdul en lloc.

* Alta precisió: precisió < 0,05 mm

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board