Portat paret de vídeo per a publicitat o esdeveniments esportius

Si vostè té aventura mai a passar una bona estona en alguns dels diferents clubs que podria haver vist que estan a la seva ciutat, vostè probablement vist una paret de vídeo de LED amb zones de pantalla gran contingut publicitari i atordir sembla. Això és degut a una cadena de margarides de diferents exhibicions de LCD que simultàniament treballar junts per crear una imatge. Aquest concepte tenia la possibilitat de realitzar abans, però va ser amb l'ús del que es denomina monitors CRT que eren voluminosos i tenia un tub que projecta la imatge d'un punt a un altre en el mateix monitor.

Instal·lació de la paret de vídeo de LED pot ser una mica delicat i haurà de ser realitzada per un professional. Garantir que aquest tipus particular de l'organització està instal lat exactament com hauria de ser a donar-li la longevitat que vol i que per un funcionament impecable després d'instal·lació. Quan una d'aquestes unitats s'instal·la en el seu club o l'aplicació de la seva elecció que utilitzen programari específic detallada de l'usuari que es carregar a l'ordinador per a vostè o tenir un disc disponible instal·lar directament al seu ordinador. Qualsevol programa d'ordinador que vostè està considerant l'està utilitzant per a qualsevol de les seves aplicacions de negoci hauria fos usuari amistosament i li permeten fàcilment configurar-lo a la seva pròpia especificació. Configuració del programari diferents escenaris com les situacions de temps o un anunci determinat o música que se sent es pot executar a través del seu vídeo LED paret és fàcil i convenient de fer.

Normalment aquest programari funcionarà en qualsevol tipus de Windows basava ordinador però també hi ha aplicacions per als sistemes operatius Linux i Unix. Una cosa per recordar l'hora de triar una paret de vídeo de LED és que li agradaria tenir la millor exhibició possible i si l'empresa que està tractant amb ofertes millores en aquesta àrea llavors és una cosa que vostè ha de considerar. Moltes empreses avui continuen amb l'ús d'una paret de vídeo de LED per a finalitats d'exposició no només però amb finalitats publicitàries també.

Diferents tipus d'anuncis que s'implementen al designat vegades pot orientar el públic per donar-los un millor aspecte a alguns dels productes i serveis que té per oferir. Això és especialment útil quan les grans corporacions tenen grans sales d'espera o lobbies de les indústries que persones, tant empleats i clients de, recorren cada dia. Utilitzant algunes de les dades que li ha donat aquí podria ajudar en la presa de decisions sobre el tipus de paret de vídeo de LED al lloc de la vella CRT.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board