Brillantor de pantalla LED 59 Angle de visió

Brillantor de pantalla de LED i Angle de visió

Brillantor

La brillantor d'una pantalla LED s'expressa generalment per un valor numèric en NITs. Una NIT es defineix com a unitat de brillantor illuminative descrit com a sortida candela per metre quadrat (cd/M2). Com més gran sigui el nombre de NITs, el més brillant la pantalla. En general, la brillantor de la pantalla LED coberta és al voltant de 800 ~ 1500nits. Exterior requereix més que 5000nits.

Angle de visió

Díodes pot posar un únic i estret feix de llum com una llanterna, o es pot imprimir una varietat àmplia a través d'una sala com una bombeta. Díodes de sortida de la mateixa quantitat de llum no importa de quin tipus són - però els díodes d "alta-biga" amb un angle estret centren més llum en un lloc petit, mentre que els díodes "gran angular" difondre la seva llum a través de l'horitzó. Així, si estigués dret davant un senyal fet amb "alta-biga" díodes amb angles de visió estreta, veuria un senyal extremadament brillant si estava directament davant seu, però els minuts que es va allunyar de la petita taca de llum del seu focus, es veuria res però negre.

Amb ampli angle LEDs, la imatge és visible en brillantor coherent i colors uniformes en tota la gamma de visionament sencer de la pantalla.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board