Com afecten LED exhibició de qualitat?

Com afecten LED exhibició de qualitat?

Per un LED de color complet d'exhibició, dirigit com els seus components més crítics, la qualitat té un paper molt important en la en l'exhibició de LED. Pantalla LED utilitza gran nombre LED per metre quadrat, LED directament determina el rendiment, saturació de color i agudesa d'exhibició de LED de color complet.

1) brillantor de pantalla full-color LED
Brillantor LED determina la brillantor de la pantalla LED de color intens, l'ús del corrent més alt, la brillantor LED és superior. També, LED tenen un angle diferent, a la mateixa mida del xip, l'angle més petit de vista, la major brillantor, però angle de visió de l'exhibició generalment és 100 graus-110 graus, per assegurar la suficient angle de la pantalla LED.

2) la proporció de fracàs de pantalla LED
Exhibició portada està compost per milers o fins i tot centenars de milers de components LED vermells, verds i blaus. En general la taxa de fracàs és menys de 1/10.000 després de 72 hores prova d'envelliment.

3) la llum atenuació de pantalla LED
Brillantor LED es decaure lentament juntament amb l'ús a llarg termini, l'atenuació està relacionat amb xip de LED, materials auxiliars, tecnologia d'envasament i així successivament. En general, després de 1000 hores de l'envelliment en 20 mA a temperatura normal, l'atenuació de LED vermell hauria de ser menys del 7%, blau i càries LED verd ha de ser menys del 10%. La consistència de càries llum de RGB té una gran influència en el futur equilibri blanc, cosa que afecta la fidelitat de la pantalla.

4) LED exhibició antiestàtic capacitat
LED dispositius semiconductors, és sensible a l'electricitat estàtica, pot fàcilment fracàs per estàtic, així la capacitat d'anti-estàtica és essencial per a la vida útil d'exhibició de LED. En general, llum LED d'anti estàtic tensió prova ha de ser més que 2000V.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board