Voluntat de CCTV ús nou estudi amb exhibició de HD

L'empresa americana famosa revista "Fast Company" entrevistat recentment dissenyador estudi Jim Fenhagen, com un disseny estudi nord-americà famós expert, havia participat l'interiorisme de l'informe COLBERT, la demostració diària, MARTHA STEWART i altres programes coneguts. Recentment, va dissenyar el nou estudi de CCTV (Xina Central Television), aquest estudi es ser operat la primavera del 2014, pot ser en primer lloc aplicat a les notícies nit de CCTV a les nou del matí.

Segons Jim Fenhagen va revelar que aquest nou estudi adoptarà la tecnologia LED última, ultra-alta-resolution, es va assabentar que la pantalla sigui només brea de píxel de 2,9 mm, mentre que abans, la més alta resolució de píxel és 4 mm, que es converteix en el major destaqui de l'estudi sencer, també significa que l'estudi de CCTV exhibició portada arribarà una claredat sense precedents.

Jim Fenhagen va dir que encara que car, la tecnologia d'estudi de notícies de EUA encara no ha arribat a aquest nivell, l'estudi de CCTV serà direcció de disseny futura dels Estats Units.

A més, l'estudi també serà una oficina entreoberts, quan veient CCTV notícies, el públic és capaç de veure la sala de redacció que poden acollir 75 persones per a través de la paret de vidre.


Últim projecte John Amos Comenius Optronics Polònia Varsòvia

Amb 7 anys d'esforç continu, l'estrep de Newsted Portats Exhibició recorre la terra, com la filosofia de la comercialització d'obeir el soci de pantalla de LED més fiable, que sempre que el client és el Déu, oferir-los servei 100% satisfacció.

Recentment Newsted ha proporcionat una solució de pantalla de LED per a client a Polònia, les estètic Shopper, alegrar-se i fer la botiga més colorit i encantador, aquí anem a anar i veure la pantalla LED atractiu de Newsted.

Coberta P4 LED exhibició per comercial a Varsòvia Polònia
Camp de píxels: P4
Mida mòdul: 128mm * 128mm
Cada mida de pantalla: W1.152m * H2.944m (9pcs-amplada, alçada-23pcs)
Total: 4 pantalles

A més, els nostres enginyers va ser Polònia en instal·lació de lloc, ajuda per instal·lar i corregir les pantalles, així com els altres problemes de tecnologia, l'exhibició acabat realitza molt bé, l'estructura és molt clara i de colors vius, és d'alta definició quan juga fotografia i vídeo, els nostre client està molt satisfet i sobre l'exhibició i nosaltres.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Parc Tecnològic Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board